1 per direct en 1 vanaf Januari 2025:

JUNIOR/MEDIOR BIM-SPECIALIST/BIM-MODELLEUR

BIM Coördinatie | BIM Onderzoek | Bouwkundig Modelleren

 

Jouw profiel
We zijn op zoek naar een getalenteerde Junior- of Medior BIM-specialist met bouwkundige achtergrond. Je moet bovengemiddeld geïnteresseerd zijn in de huidige ontwikkelingen van BIM en hier ook mee aan de slag willen gaan. Je hebt reeds enige ervaring met Revit of Archicad en helemaal mooi, met Solibri.

Je kunt zelfstandig aan klussen werken, weet wanneer je iets moet afkappen of wanneer je iets nog eens moet testen, uitproberen of nader onderzoeken.

Je hebt een Hbo-opleiding met bouwkundige achtergrond of staat op een gelijkwaardig niveau.

Wat ga je doen?
De ene dag ben je voor een bouwproject een samengesteld model aan het controleren en valideren. De andere dag kan het zijn dat je een onderzoek doet naar de werking van een functie in een BIM-applicatie. Ook ga je die software die op het bureau gebruikt wordt welke je nog niet kent jezelf eigen maken.

Ook kan het zijn dat er aan een (bouwkundig) model wordt gewerkt, in alle fasen van een ontwerp/uitvoerings-traject. Dit model wordt tevens voorzien van 2d-output (bouwtekeningen)

Bij al deze activiteiten controleer je al het verrichtte werk nog een keer, en indien relevant zorg je ervoor dat opgedane kennis geborgd c.q. opgeslagen wordt. Dat laatste vinden we heel belangrijk omdat op die manier ook anderen wat aan jouw onderzoek zullen hebben.

Applicaties
We werken meestal met de volgende BIM-applicaties:
Revit, Solibri, Simplebim, Navisworks, Autocad, Archicad, Trimble Connect, etc etc,

Daarnaast gebruiken we verschillende add-ons en onderzoeken we nieuwe BIM-producten op hun toepasbaarheid.

Fulltime / Parttime
Afhankelijk van jouw wensen kijken we naar de mogelijkheden.

Beloning
We conformeren ons aan de CAO voor architectenbureau’s en kijken naar de juiste loonschaal waar je in past. Let wel we bepalen de beloning meestal wat hoger dan de aangegeven bedragen.

Wat bieden wij?
BBBDC bied je een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid, zonder de bureaucratie van een groot bureau. We hebben een vriendelijke en open sfeer. Binnen een klein en gepassioneerd team werk je aan een gemengde samenstelling van flinke projecten en (interne) onderzoeksopdrachten.

Het werk varieert van BIM-coördinatie & management tot issue-verwerking & onderzoek tot klassieke bouwkundige engineering.

Bij ons geen pakken-cultuur, of over-uren-verplichtingen, voor ons geldt, er is ook nog een leven naast het werk. En bovendien bieden we een mooi uitzicht op de Maas. Fulltime/parttime of freelance, iedereen is van harte welkom.

Indien je geïnteresseerd bent horen we graag van je: info@bbbdc.nl