simplebim_logo
hero_02

Wat is simplebim

Simplebim is een revolutionaire Open BIM IFC-toepassing. Het heeft alle tools die u nodig hebt om BIM-gegevens van een complexe mix van verschillende bronnen om te zetten in uniforme en consistente bron van gegevens en om de modellen te verrijken met gegevens die u nodig hebt voor uw (BIM)-workflow - en uiteindelijk inzichten. Modellen trimmen en opschonen. Samenvoegen en splitsen. Bereken hoeveelheden en los problemen met nulpuntcoördinatie op. Voeg uw eigen parameters of parametersets toe. Classificeren. Verrijk modellen met data uit externe bronnen en nog veel meer...

Standaardiseren

Standaardiseer uw IFC2X3- en IFC4-modellen, zodat ze gemakkelijk in te lezen en te gebruiken zijn. Schoon de gegevens op door onnodige objecten en parameters te verwijderen. Voeg uw eigen gestandaardiseerde parameters toe aan het model. Organiseer de parameters in eigen parametersets. Combineren en afleiden van eigenschapswaarden op basis van argumenten. Classificeer en groepeer objecten automatisch met uw eigen classificatiesystemen. Verplaats modellen naar projectcoördinaten. . Objectkleuren wijzigen. Met andere woorden: maak BIM normaal.

Standardize

Verrijken

Exporttoexcel

Extraheer en exporteer modelgegevens naar uw Excel-berekeningen met het nieuwe en innovatieve Bimsheet™. Visualiseer en controleer de resultaten. Werk de berekeningen automatisch bij. Hergebruik de rekenlogica in andere projecten. Of importeer zelfs gegevens uit Excel naar BIM. Van elk model. Bij elk project. Elk moment dat je nodig hebt.

Enrich

Verrijk je IFC-modellen met data, die niet van de ontwerpers komen. Ondersteun al uw op BIM gebaseerde processen met de exacte gegevens die ze nodig hebben. Eigenschappen toevoegen. Voeg gegevens van de externe bron samen met het model. Bereken consistente en normaliseer hoeveelheden met onze toonaangevende Basic Quantities-tool. Los locaties op met de unieke locatie-editor van Simplebim. Voeg modellen en hun gegevens en structuren samen. Of de bouwelementen splitsen.

Simplebim Commercial Single User Rental License

  • Altijd de laatste versie van Simplebim.
  • Basic support via email
  • 1 gebruiker op max. 2 computers.
960€ / license op jaarbasis

960€ / license op jaarbasis

Simplebim Commercial Network Rental License

  • Altijd de laatste versie van Simplebim.
  • Basic support via email.
  • Multiple User, 1 gebruiker gelijktijdig/online.

1500€ / license op jaarbasis

Extra support BBBDC, helpdesk en trainingen

BBBDC biedt training en support voor (nieuwe) gebruikers van Simplebim. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.